Betaalde Campagnes

Betaalde Campagnes icon

Betaalde Campagnes: We gebruiken betaalde verkeersbronnen, zoals Google Ads en LinkedIn om jouw leadgeneratie- of inbound-marketingdoelstellingen strategisch te ondersteunen.

Onze experts kunnen campagnes creëren, beheren en optimaliseren op alle belangrijke platforms. Zodoende zorgen we dat jouw budget voortdurend effectieve resultaten oplevert.

LinkedIn-gesponsorde content en Ads icon

LinkedIn-gesponsorde content en Ads

LinkedIn is een uitstekende plek om jouw ideale koper te bereiken en presteert goed voor content promotie afgestemd op alle fasen van de buyers journey.

We bouwen LinkedIn Ads die verschillende methoden testen om jouw ideale koper te bereiken. Hierbij maken we multivariate campagnes die de best presterende content en advertenties identificeren en zo in verloop van tijd de campagnes continu kunnen optimaliseren.

Social Media Advertising icon

Social Media Advertising

Platforms als YouTube, Facebook, Instagram en Twitter bieden alternatieve kanalen voor het genereren van verkeer en leads. Testen is noodzakelijk om de kanalen te identificeren die presteren in relatie tot jouw specifieke aanbod.

Wij bouwen en beheren campagnes op al deze platforms binnen jouw budget. Het doel is om de best presterende te identificeren en jouw kosten in de loop van de tijd te minimaliseren.

Social Media Advertising
Meting & Rapportage icon

Meting & Rapportage

Meten is een cruciaal onderdeel van succesvolle betaalde campagnes. Hierdoor kan je jouw strategie en uitgaven evalueren.

We brengen regelmatig verslag uit over de betaalde prestaties met behulp van alle traditionele meetgegevens. Waar mogelijk kijken we zelfs verder dan klikken en conversies met behulp van marketing automation. Hiermee rapporteren we over de contacten die worden gegenereerd vanuit betaalde kanalen.

COOKIES

Onze aanpak van Betaalde Campagnes

Betaalde campagnes hebben voortdurende zorg en aandacht nodig en passen perfect in ons retainer model, hetzij stand-alone, hetzij als onderdeel van een complete inbound strategie.

We kunnen campagnes vanaf het begin maken, platformen, doelgroepen en creativiteit aanbevelen, of de prestaties van jouw bestaande campagnes verbeteren.

Inbound Marketing Optimalisatie
Let's chat icon

Bespreek nu jouw Betaalde Campagne strategie

Enthousiast over Betaalde Campagnes of wil je meer weten over hoe jij meer leads kan genereren? Ons team is altijd bereid om te bespreken hoe we de resultaten kunnen behalen die jij nodig hebt.

Neem Contact Op