Content Marketing

Content Marketing icon

Content Marketing: De kracht van content mag niet worden onderschat. Nu jouw klanten steeds meer van hun onderzoek en besluitvorming online doen, is content de beste manier om hen te bereiken, te interesseren en te beïnvloeden.

Content Marketing is de basis van het succes van inbound marketing. Het betrekken en onderwijzen van leads gedurende de complete klantreis, inclusief het (her)aankoopproces.

Content Strategie

Content strategie

Weten voor wie we schrijven en welke onderwerpen voor hen relevant zijn is essentieel om kopers aan te trekken voor jouw merk.

Ons strategieproces identificeert jouw buyer persona's, keyword strategie en content plan. Hierdoor kunnen we content creëren dat consistent toenemend websiteverkeer en leads genereerd.

Content Creatie

Content Creatie

Het consequent creëren van kwaliteitscontent is vandaag de dag een van de grootste uitdagingen voor bedrijven die online willen groeien. Het stimuleren van verkeer en leads op jouw website is van vitaal belang voor de continuïteit van jouw organisatie.

Wij nemen de verantwoordelijkheid over deze uitdaging en creëren regelmatig hoogwaardige content voor jouw merk. Ons team produceert blog posts, pillar pages, infographics, ebooks en case studies, waardoor jouw site een steeds groter groeiend bereik in de zoekresultaten heeft en daardoor meer verkeer en leads kan genereren.

Lead Nurturing

SEO: Zoekmachine Optimalisatie

Een goede keywordstrategie die consequent wordt toegepast op jouw content en website, heeft de kracht om jouw resultaten naar een hoger niveau te tillen. Wij optimaliseren elke blogpost om deze in lijn te brengen met jouw keywordstrategie en zorgen ervoor dat jouw merk rankt op de aantrekkelijke en relevante keywords die bezoekers op een organische wijze naar jouw website trekken.

SEO: Zoekmachine Optimalisatie
Inbound Marketing Optimalisatie
Content Promotie

Content Promotie

Het creëren van een stukje geweldige content is slechts het begin. Om ervoor te zorgen dat dit zoveel mogelijk mensen bereikt is promotie noodzakelijk.

Wij promoten jouw content over meerdere kanalen om er zeker van te zijn dat deze wordt gevonden en gezien. We maken optimaal gebruik van jouw groeiende sociale doelgroepen, delen jouw nieuwe content zodat jij vervolgens profiteerd van de toegevoegde waarde.

COOKIES

Onze aanpak van Content Marketing

Content marketing is de kern van onze inbound marketing service en speelt een belangrijke rol in alles wat we doen.

Onze op maat gemaakte inbound-strategieën maken gebruik van content om SEO te verbeteren en bezoekers te informeren, waardoor meer verkeer en leads voor jouw bedrijf worden gegenereerd.

Inbound Marketing Optimalisatie
Let's chat icon

Bespreek nu jouw Content Marketing strategie

Enthousiast over Content Marketing of wil je meer weten over hoe het jouw leads kan voeden? Ons team is altijd bereid om te bespreken hoe we de resultaten kunnen behalen die jij nodig hebt.

Neem Contact Op