Inbound Marketing

Conversie Optimalisatie

COOKIES levert een full-funnel inbound marketing oplossing die zorgt voor ieder touchpoint van jouw customer journey. Van de eerste bezoekers tot gekwalificeerde leads en verder.

Geen gedoe, geen zorgen en geen hoofdpijn. Gewoon een effectief team dat geweldige inbound marketing voor jou uitvoert.

Inbound Marketing Optimalisatie
Strategie

Het begint met strategie

Elke inbound engagement begint met ons strategievormingsproces. Op giswerk gebaseerde plannen zijn verleden tijd. Volledig gefocust op wat inbound effectief maakt. Dit is de route naar succes.

Het proces bestaat uit een verkenningsdag, onderzoek, strategiecreatie en -presentatie. Het resultaat is een plan van aanpak, ontwerpconcepten en een reeks van kostenvoorstellen om te bespreken.

Inbound Strategie
Content Marketing

Content marketing

Door jouw branche-inzicht om te zetten in gerichte content, laten we jouw zoekmachine en sociale aanwezigheid groeien, brengen we steeds meer bezoekers in jouw wereld en voeden we jouw inbound leadgeneratiemachine.

Door persona's te creëren en te gebruiken als onze gids, stemmen we jouw content af op de behoeften van jouw ideale klanten, waar ze zich ook bevinden in het aankoopproces.

Content Marketing
Lead Generation

Lead Generation

Door het creëren van conversiemogelijkheden rond rijke content, zoals pillar pages, ebooks en webinars, kickstarten we jouw leadgeneratiemachine. Vervolgens optimaliseren we elk aspect van jouw digitale marketing om de leadproductie te maximaliseren.

Door het optimaliseren van content voor zoekmachines (en bezoekers!) en het analyseren van de prestaties van landingspagina's en calls to action, hanteren we een analytische aanpak om meer leads te genereren voor jouw salesmensen.

Lead Generation
Lead Generation
Inbound Marketing Optimalisatie
Marketing Automation

Marketing Automation

Weinig B2B-aankoopbeslissingen worden direct gemaakt. Met behulp van de kracht van marketing automation laten we leads terugkomen en voeden we hun interesse in wat jouw bedrijf doet.

Door leads te verzorgen met waardevolle content en aanbiedingen en ze nooit te spammen, verdienen we hun vertrouwen en houden we jouw bedrijf top-of-mind.

Marketing Automation
COOKIES

Onze aanpak van inbound marketing

We combineren de volharding en flexibiliteit die essentieel zijn voor succes. Zodra we jouw strategie hebben geformuleerd, ontwikkelen we een plan op maat om jouw bedrijf te laten groeien. We leveren dit met behulp van een wendbaar, op punten gebaseerd systeem dat ons in staat stelt om in te spelen op veranderingen en kansen.

Terwijl elk van onze inbound pakketten op maat gemaakt is, kan je de indicatieve kosten zien op onze inbound pakketten pagina.

Inbound Marketing Optimalisatie
Let's chat icon

Bespreek nu jouw inbound marketing strategie

Enthousiast over inbound of wil je meer weten over hoe inbound jou kan helpen om meer leads te genereren? Ons team is altijd bereid om te bespreken hoe we de resultaten kunnen behalen die jij nodig hebt.

Neem Contact Op