Lead Generation

Lead Generation icon

Lead Generation: Onze inbound marketing service zorgt ervoor dat jouw website alle elementen bevat die nodig zijn om een constante stroom van leads te creëren in elk stadium van het aankoopproces.

We houden rekening met elk aspect van de klantreis op jouw website om mogelijkheden te identificeren om de conversie te optimaliseren en het aantal leads te vermenigvuldigen.

Lead Generation
CTA icon

Calls To Action

Het helpen van kopers bij het vinden van de informatie die ze zoeken is de eerste stap in het genereren van leads. Effectieve calls to action fungeren als wegwijzer voor jouw bezoekers en overtuigen hen om de gewenste acties uit te voeren voor een optimale conversie.

We kijken naar de complete klantreis en elke pagina van jouw site om er zeker van te zijn dat je de juiste content op, op de juiste plek en op het juiste moment aanbiedt. Altijd en overal.

Call To Action
Landingspagina icon

Landingspagina's

Geweldige content is niet genoeg. Landingspagina's moeten vertrouwen opbouwen en een risicovrij conversiepad bieden voor jouw kopers.

Onze landingspagina's laten jouw content schitteren, terwijl ze het vertrouwen in je merk vergroten, zodat je bezoekers sneller en soepeler kunnen converteren.

Progressieve Profilering icon

Progressieve Profilering

Onze benadering van formulieren en data verzamelen richt zich op drie zaken: dataconsistentie, effectieve segmentatie en progressieve profilering.

Samen met jou definiëren we op maat gemaakte contacteigenschappen die zinvolle segmenten in jouw data creëren. En met behulp van slimme formulieren kunnen we nieuwe informatie verzamelen uit herconversie van leads zonder dat er frictie ontstaat.

Progressieve Profilering
Messaging & Live Chat
Messaging & Live Chat icon

Messaging & Live Chat

Messaging en live chat kunnen een vakkundig salesteam in direct contact brengen met de bezoekers van de website, waardoor een krachtige verbinding ontstaat en de besluitvorming wordt versneld.

Wij kunnen je helpen met het implementeren van een reeks messaging apps en deze integreren met je lead generatie platform.

COOKIES

Onze aanpak van Lead Generation

Het genereren van leads is een cruciaal onderdeel van onze inbound-marketingservice, waardoor we de waardevolle leads kunnen voeden en ontwikkelen.

Onze op maat gemaakte inbound-strategieën omvatten plannen voor het genereren van leads, waarbij de content en het conversietraject worden afgestemd op de verschillende fasen van het online aankooptraject van jouw klanten.

Inbound Marketing Optimalisatie
Let's chat icon

Bespreek nu jouw Lead Generation strategie

Enthousiast over Lead Generation of wil je meer weten over hoe jij meer leads kan genereren? Ons team is altijd bereid om te bespreken hoe we de resultaten kunnen behalen die jij nodig hebt.

Neem Contact Op