Marketing Automation

Marketing Atomation icon

Marketing automation is een krachtige tool die gebruikt kan worden om op efficiënte wijze jouw (inbound) marketing te automatiseren, monitoren, optimaliseren en op te schalen.

COOKIES maakt gebruik van HubSpot's inbound-marketingsoftware om elk aspect van onze op maat gemaakte inbound-marketingstrategieën aan elkaar te koppelen.

Marketing Automation
HubSpot

Aangedreven door HubSpot

HubSpot combineert krachtige contentmarketing, leadgeneratie, e-mailautomatisering, social mediamanagement, SEO en analytische tools in één intuïtief systeem dat een genot is om te gebruiken. Daarom raden we het aan boven alle andere marketingautomatiseringsplatforms.

Combineer de inbound-marketingsoftware van HubSpot met het innovatieve website CMS en een uitzonderlijke gratis CRM zodat je jouw verkoop- en marketinginspanningen gedurende de hele levenscyclus van de klant kunt perfectioneren.

Content Marketing

Een duidelijk beeld van jouw klant

Marketing Automation, met name HubSpot, geeft je een ongekend vermogen om jouw relatiegegevens te analyseren en te controleren.

Voortbouwend op de kracht van het platform, passen we jouw relatiegegevens aan en stemmen we ze af op de behoeften van jouw bedrijf en inbound-marketingstrategie.

Lead Nurturing

Lead Nurturing

Met Lead Nurturing kan je op het juiste moment met de juiste informatie inspelen op jouw leads.

Door gepersonaliseerde e-mail te combineren met krachtige, event-driven workflows, automatiseren we de communicatie met leads in verschillende stadia van hun besluitvormingsproces, waardoor de kansen voor jouw organisatie worden gemaximaliseerd.

Lead Generation
Meting & Rapportage

Meting & Rapportage

Inbound marketing is meetbaar. HubSpot maakt het transparant.

In plaats van te schakelen tussen Google Analytics, WordPress, Mailchimp, HootSuite, Salesforce en Excel, plaatst HubSpot al jouw marketing prestatiegegevens op één plek. Op het web, in de mail en op social media: elke parameter zichtbaar, elke tactiek meetbaar.

Samen kunnen we discussiëren over de oorzaak van elk succes en het traject van elke lead in kaart brengen.

COOKIES

Onze aanpak van Marketing Automation

Marketing automation maakt onze inbound-marketingservice mogelijk. Het is de kracht achter elk element van content marketing en leadgeneratie. Hierdoor kunnen we de gewenste resultaten opschalen en jouw groei aandrijven.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de effectieve configuratie en het gebruik van jouw marketing automation platform, zodat jij kunt genieten van de geweldige resultaten waar inbound marketing om bekend staat.

Inbound Marketing Optimalisatie
Let's chat icon

Bespreek nu jouw Marketing Automation strategie

Enthousiast over Marketing Automation of wil je meer weten over hoe het jouw leads kan voeden? Ons team is altijd bereid om te bespreken hoe we de resultaten kunnen behalen die jij nodig hebt.

Neem Contact Op